Rikomagic MK802 Mini PC, μικρό όσο ένα USB stick

Ανάμεσα στα mini PC που έχουμε δεί κατά καιρούς μια εταιρεία που εδρεύει στη Κίνα παρουσιάζει τη δική της υλοποίηση και δεν περνά απαρατήρητη. Το Rikomagic MK802 Mini PC είναι ένας μικροσκοπικός υπολογιστής με πλήρεις δυνατότητες, απαραίτητες εξόδους και φυσικά μηδανινές διαστάσεις, που το καθιστούν εύκολο στη μεταφορά.

Με μέγεθος όσο ενός USB stick το MK802 διαθέτει επεξεργαστή Allwinner A10/ Cortex-A8 στο 1Ghz, 512MB RAM, αποθηκευτικό χώρο flash 4GB και λειτουργικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Ακόμη προσφέρει δύο θύρες USB 2.0 για σύνδεση περιφερειακών καθώς και έξοδο HDMI για μεταφορά εικόνας. Η σύνδεση στο διαδίκτυο πραγματοποιείται ασύρματα μέσω WiFi 802.11b/g/n ενώ για την καλύτερη λειτουργία υποστηρίζει ποντίκι και πληκτρολόγιο. Στις λεπτομέρειες υποστήριξη αναπαραγωγής HD υλικού στα 1080p καθώς και υποδοχή καρτών μνήμης έως τα 32GB είναι στα εντός του πακέτου.

Με λίγα λόγια με το MK802 έχετε ένα πληρέστατο υπολογιστή με λιλιπούτειες διαστάσεις στον οποίο προσαρμόζοντάς του μια οθόνη και τα απαραίτητα περιφερειακά μπορείτε άνετα να σερφάρετε στο internet, να chatάρετε, να διαβάσετε νέα και να κάνετε ό,τι άλλο επιθυμείτε και μάλιστα σε πολύ προσιτή τιμή.
 Το Rikomagic MK802 Mini PC πωλείται στην τιμή των $74 και μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ.

Σχόλια