Sony HDR-GW77V Handycam, για πάσης φύσεως λήψεις


Ένα όμορφο, ποιοτικό και για όλες τις συνθήκες camcorder έρχεται από τη Sony. Η Handycam HDR-GW77W είναι η νέα βιντεοκάμερα τσέπης, από την ιαπωνική εταιρεία, για λήψεις υπό οποιαδήποτε συνθήκες. Χωρίς να έχει γίνει διαθέσιμη ακόμα, η νέα Handycam τραβάει τα βλέμματα και έρχεται με χαρακτηριστικά για τύπους που λατρεύουν τις κακουχίες και τις περιπέτειες.

Η Sony HDR-GW77W διατίθεται σε τρία χρώματα (λευκό, γαλάζιο και μαύρο) και αντέχει σε πτώσεις αποστάσεως έως 1,5 μέτρου καθώς επίσης λειτουργεί και μέσα στο νέρο για βάθη έως 5,4 μέτρων. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά λήψη video στα 1080p και φωτογραφιών ανάλυσης 20,4ΜP σίγουρα προσφέρουν ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Ακόμη ενσωματωμένο GPS για geotagging και οθόνη αφής 3-ιντσών, 941Κ είναι στα εντός. Φυσικά διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 16GB για τις πρώτες λήψεις, ο οποίος είναι ιδανικός για 4 ώρες video ενώ μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD, SDHC ή Memory Stick micro cards.
Τέλος, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία τις επόμενες εβδομάδες στην τιμή των 699$ ωστόσο για τις υπόλοιπες χώρες δεν έχει γίνει αναφορά.

Σχόλια