Sony Xperia go, Αndroid και αδιάβροχο

Αν ζητάς κάτι ανθεκτικό σε όλα για κάθε περίπτωση και για χρήση υπό οποιαδήποτε συνθήκες το Xperia go είναι ό,τι πρέπει. Ένα Android για όλους και για όλα και φυσικά για την εποχή που διανύουμε είναι το gadget που θες εσύ και όχι μόνο.

Το Sony Xperia go είναι ένα πλήρες smartphone που δεν το ενδιαφέρει πως θα του φερθείς. Πέτα το, ρίχτο στο νερό, άσε τα παιδιά να παίξουν μαζί του και αυτό θα είναι εκεί χωρίς να πάθει το παραμικρό. Το νέο Αndroid είναι "θωρακισμένο" με σώμα ανθεκτικό στα χτυπήματα και στο νερό.


Περνώντας στη λίστα των χαρακτηριστικών, διαθέτει οθόνη 3.5-ιντσών scratch-resistant TFT (480 x 320 pixels), επεξεργαστή dual-core Νovathor Cortex A9 στο 1Ghz, λειτουργικό Android 2.3, μνήμη RAM 512MB και 8GB ενσωματωμένο χώρο για τα δεδομένα. Φυσικά ο τελευταίος μπορεί να επεκταθεί στα 32GB μέσω κάρτας microSD.

Τα της φωτογραφίας αναλαμβάνει η κάμερα των 5MP που συνοδεύεται από LED flash ενώ παρέχει και δυνατότητα εγγραφής video στα 720p. Ακόμη WiFi, Bluetooth, DLNA, 3G και aGPS καλύπτουν το τομέα της συνδεσιμότητας για πρόσβαση και επικοινωνία με οποιαδήποτε τρόπο. Όλα τα παραπάνω τροφοδοτούνται από τη μπαταρία των 1305 mAh, η οποία μάλιστα προσφέρει 6:30 ώρες ομιλίας και 460 ώρες αναμονής.

Σχόλια