VW Scirocco GTS, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά


Παρεκλίνοντας από τα τεχνολογικά θέματα, η επετειακή έκδοση του VW Scirocco τραβάει τα βλέμματα. Κατά καιρούς αυτοκινητιστικά μοντέλα εντείνουν το ενδιαφέρον του blog και αυτή τη φορά το VW Scirocco GTS κάνει τη διαφορά.

Aφιερωμένο στα 30στα γενέθλια του Μark II Scirocco GTS, το Scirocco GTS του παρόντος παρουσίαστηκε σε έκθεση της Λειψίας και αν μη τι άλλο δεν πέρασε απαρατήρητο. Φιλοξενόντας στο μπροστινό καπό το γνωστό 2 λιτρο TSI κινητήρα, απόδοσης 210 αλόγων και με ιδιαίτερες πινελιές το GTS είναι γεγονός, δείχνοτας τα τεχνολογικά βήματα από το παρελθόν στο σήμερα.

Φυσικά στοιχεία που θυμίζουν τα παλιότερα αγωνιστικά μοντελά δίνουν το παρόν, με ένας πλήρες αισθητικά βελτιωμένο πακέτο. Σπόιλερς, ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, 18άρες ζάντες, κατακόκκινοι καθρέπτες και δαγκάνες, αεροτομή, αγωνιστικές λωρίδες και διακριτικά GTS στολίζουν το Scirocco και το κάνουν άκρως ιδιαίτερο.

Τέλος, το εσωτερικό στολίζεται με δερμάτινα καθίσματα και προσεγμένες κόκκινες ραφές που το κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό. Τέρμα τα λόγια όμως, οι φωτογραφίες που ακολουθούν τα λένε όλα:
(κάντε κλικ για μεγένθυνση)





Σχόλια