Windows Phone 8 screenshots leaks με Skype integration, νέο κάμερα UI και Nokia Drive

Στις 20 Ιουνίου η Microsoft έχει προγραμματίσει event αφιερωμένο στα Windows Phone με θέμα την παρουσίαση κάποιων μελλοντικών στοιχείων του mobile λειτουργικού της. Ωστόσο, όπως κάθε φορά πριν από events αρκετά leaks αποκαλύπτουν πράγματα που θα δούμε σ'αυτά. Έτσι λοιπόν, το Nokia Innovations δίνει στα φώτα της δημοσιότητας κάποιες λεπτομέρειες για τα Windows Phone 8 που ίσως παρουσιάσει η Microsoft στο event της.

Συγκεκριμένα, screenshots αποκαλύπτουν τρία νέα βασικά χαρακτηριστικά που θα έχουν τα ανανεωμένα Windows Phone. Το πρώτο αφορά το Skype το οποίο φαίνεται να ενσωματώνεται πλήρως στο κώδικα του λειτουργικού αφού φωτογραφίες το εμφανίζουν στα Settings. Ακόμη τα screenshot leaks παρουσιάζουν βελτιωμένες λειτουργίες στη κάμερα συμπεριλαμβάνοντας και την αλλαγή του user interface αυτής. Ένα κουμπί για γρήγορη εναλλαγής της εμπρόσθιας με την πίσω κάμερα και ένα slider στο αριστερό μέρος ίσως να τα δούμε στη νεότερη έκδοση. Το τρίτο χαρακτηριστικό αφορά το Nokia Drive 3.0 όπου αναμένεται με προσθήκη traffic reports και βελτιωμένη λειτουργία. Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι σίγουρο και έτσι κρατάμε τις επιφυλάξεις μας αφού μπορεί να πρόκεται απλά για φήμες.

Skype integration με προσθήκη στα Settings
Νέο Camera UI

Nokia Drive 3.0
Τέλος, αναμφίβολα η Microsoft εργάζεται σκληρά πάνω στην version των Windows θέλοντας να κερδίσει το ενδιαφέρον περισσότερων χρηστών αλλά και developers. To Windows Phone Developer Summit αναμένεται να μας δώσει μια γεύση για το τι να περιμένουμε στο μέλλον από τα Windows Phone ωστόσο υποστήριξη multicore επεξεργαστών, μεγαλύτερων αναλύσεων και NFC support σίγουρα είναι στο άμεσο πρόγραμμα.

Πηγή

Σχόλια