Ξεκινά σήμερα το WWDC 2012, όλα τα τελευταία νέα


Το WWDC 2012 ξεκινά σήμερα και για τις επόμενες 4 ημέρες τα βλέμματα θα είναι στραμμένα εκεί. Με software χαρακτήρα κυρίως, το φετινό keynote, αναμένεται ενδιαφέρον ενώ εκπλήξεις δεν θα λείπουν. Με πλήρη επίδειξη του ολοκληρωμένου πλέον OS X Lion αλλά και με αποκάλυψη της επόμενης έκδοσης του iOS, το ενδιαφέρον θα είναι αμείωτο.

Άλλωστε τα iOS 6 banners που διέρρευσαν σε φωτογραφίες αποκαλύπτουν πως θα παρουσιαστεί το νέο λειτουργικό και θα αποτελεί το πρώτο στάδιο, πριν την ανακοίνωση του νέου iPhone, που αναμένεται το φθινόπωρο. Η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού της Apple είναι πολύ πιθανό να δεί τα φώτα της δημοσιότητας επίσημα ενώ σύμφωνα με το AppleInsider οι συσκευές που θα ενημερωθούν σ'αυτό θα είναι το iPhone 3GS/4/4S, το iPad 2, το νέο iPad, το 4th gen iPod Touch καθώς η δεύτερη και τρίτη γενιά του Apple TV.

Όσον αφορά το hardware κομμάτι που σίγουρα ενδιαφέρει αρκετούς, δυστυχώς δεν περιμένουμε παρουσιάση του επόμενο iPhone παρ'όλα αυτά η νέες σειρές των Macbook αναμένεται να δώσουν το παρών.

Στα υπόλοιπα φημολογείται η ύπαρξη κάποιου SDK για την πλατφόρμα του Αpple TV, ενημερώσεις στο iCloud, παρουσίαση νέων χαρτών για το iOS, Siri για iPad και ενσωμάτωση Facebook στο λειτουργικό. Για την ώρα δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι άλλο εκτός των παραπάνω ωστόσο για ό,τι νεότερο θα ενημερωθείτε με αντίστοιχο άρθρο στο blog.

Η έναρξη του WWDC 2012 keynote θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Φωτό

Σχόλια