iGills, η απόλυτη θήκη iPhone για δύτες



Όσοι πιστοί/ες προσέλθετε. Η απόλυτη θήκη iPhone για δύτες, επαγγελματίες ή απλούς χομπίστες είναι εδώ. Ξεχάστε αρκετό εξοπλισμό που ίσως σκοπεύατε να αγοράσετε αφού αυτή η θήκη προσφέρει σχεδόν τα πάντα σε όσους ασχολούνται με τις καταδύσεις.

Η iGills είναι αυτή η θήκη που προστατεύει πλήρως το iPhone από το υγρό στοιχείο ενώ παράλληλα μπορεί σε συνδυασμό με τη συσκευή να απεικονίσει σημαντικές πληροφορίες. Εξωτερικά είναι κατασκευασμένη από πολυανθρακικό διάφανο υλικό και ανοξείδωτες λεπτομέρειες. Μόλις εφαρμόσει το iPhone στη συνέχεια σφραγίζει μέσω του ειδικού κλιπ και είναι έτοιμο για χρήση. Διαθέτει dock για σύνδεση με τη συσκευή και πλήκτρα χρήσης ενώ αισθητήρας θερμοκρασίας συμπληρώνει τα specs.

Επιπλέον η iGills έχει δημιουργήσει και το κατάλληλο app για την απεικόνιση όλων των απαραίτητων πληροφοριών ενώ πλήρες αρχείο log δημιουργείται κατά το τέλος της κατάδυσης. Φυσικά οι λειτουργίες της κάμερας (για video και φωτογραφίες) είναι πλήρως προσβάσιμες όπως και κάθε άλλη εφαρμογή στο κινητό.


H iGills case είναι συμβατή με iPhone 3G/3GS/4/4S και πωλείται στην -όλιγον τι τσουχτερή τιμή- των $329.99.

Πηγή

Σχόλια