iPad Mini, έρχεται το iPad του λαού;


Οι φήμες για μικρότερη έκδοχη του iPad οργιάζουν και όλοι κάνουν αναφορές επί αυτού. Το iPad Μini φαίνεται ότι ίσως υπάρξει τους επόμενους μήνες αφού η Apple στερείται στις 7-ίντσες. Διαγώνιος που οι περισσότερες εταιρείες του χώρου έχουν χρησιμοποιήσει για μεγαλύτερη φορητότητα στα tablets τους.

Έτσι, όλα οδηγούν σε ένα πιο μικρό iPad και παράλληλα πιο οικονομικό. Στις 7.85-ίντσες, όπως ισχυρίζονται οι New York Times, και με πιο προσιτή τιμή το iPad Mini ίσως να είναι το iPad του λαού. Η μάχη στις 7-ίντσες σε μια τέτοια περίπτωση θα έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον ενώ όσοι θα ήθελαν ένα προϊόν Apple, θα μπορούν να το αποκτήσουν πιο εύκολα.

Η όλη ιδέα ακούγεται ωραία στα αυτιά όλων, ωστόσο είναι κάτι που ο Steve Jobs είχε αποκλίσει παρ'όλα αυτά η πορεία στο χώρο της τεχνολογίας αλλάζει συνεχώς, παρέα με τις ανάγκες. Η εταιρεία του Cupertino μπορεί να κάνει αυτό το βήμα και σίγουρα θα επωφεληθεί, κερδίζοντας τη μεγαλύτερη πλειοψηφία του κόσμου. Φυσικά αν όλο αυτό ισχύει μόνο οι εργαζόμενοι της Apple το ξέρουν ωστόσο η πηγή αναφέρει πως όλα θα εξελιχθούν τη τρέχουσα χρονιά.

Σχόλια