MS Office 2013 Preview, διαθέσιμο εδώ και τώρα

Η Microsoft προχωρά ακάθεκτη, δείχνοντας ότι μπορεί και ότι έχει το νου της στο μέλλον. Αυτή τη φορά λοιπόν η εταιρεία παρουσίασε το Office 2013, που δεν είναι άλλη από τη γνωστή σουίτα γραφείου, η οποία έρχεται με άλλον αέρα. Για χρήση σε PC αλλά πλέον και tablets και εν όψη των νέων Windows 8, το Office 2013 φέρνει νέα χαρακτηριστικά τόσο στην εμφάνιση όσο και στον τρόπο λειτουργίας.

Το Office 2013 ή αλλιώς Office 15 (κωδική ονομασία) παρουσιάστηκε χθές βράδυ ενώ παράλληλα η πρώτη preview έκδοση είναι διαθέσιμη σε όλους. Οffice, Excel, PowerPoint, OneNote και Outlook αναβαθμίζονται και περνούν σε επόμενο στάδιο. Αυτό της πιο εύκολης χρήσης και φύσικα της χρήσης από tablets. Άνετη εργασία, επικοινωνία με συναδέλφους (μέσω Skype integration), αποθήκευση αρχείων στο cloud αλλά και έυκολος διαμοιρασμός στα κοινωνικά δίκτυα έρχονται στο Office 2013.

Τέλος, όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν την Preview έκδοση, μπορούν να το κάνουν κατεβάζοντάς την από εδώ, απαραίτητη προυπόθεση η χρήση Windows 7 ή 8 αφού δεν είναι συμβατή με Vista και XP.



Σχόλια