avast! Mobile Security με anti-theft χαρακτηριστικά στη νέα έκδοση


Η νέα έκδοση του avast! Mobile Security είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play, φέρνοντας νέα features και έναν χαρακτήρα πιο αντικλεπτικό από ποτέ. Η δημιουργοί του δημοφιλούς antivirus αυτή τη φορά δίνουν έμφαση όχι μόνο στη καλύτερη προστασία από ιούς αλλά και από κλέφτες. Η mobile έκδοση λοιπόν περνά στην v2.0 με anti-theft χαρακτηριστικά που διευκολύνουν ιδιαίτερα τη διαδικασία εύρεσης του τηλεφώνου κατά τη κλοπή.

'Ετσι λοιπόν εγκαθιστόντας τη νέα έκδοση και σε περίπτωση κλοπής, είστε σε θέση να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία της ενώ κλείδωμα, αποστολή ηχητικής ειδοποίησης και πλήρη διαγραφή όλων των ψηφιακών δεδομένων απομακρυσμένα, είναι στα εντός. Επιπλέον, στις αντικλεπτικές ιδιότητες της εφαρμογής υπάρχει και η δυνατότητα ανίχνευσης του νέου αριθμού σε περίπτωση που ο δράστης αλλάξει τη κάρτα sim ενώ παράλληλα φανερώνει και τη τρέχουσα θέση του στο χάρτη, για ακόμα πιο έυκολη αναζήτηση αυτού. Φυσικά για όλα τα παραπάνω απαιτείται η δημιουργία account μέσω της εφαρμογής ενώ η τελευταία λειτουργία έχει ένα ενδεικτικό κόστος χρήσης.

Στα υπόλοιπα έχει προστεθεί network meter, για έλεγχο χρήσης δεδομένων, realtime σάρωση εφαρμογών και μηνυμάτων, βελτιωμένο user interface για tablets καθώς και νέο widget για την αρχική οθόνη.

Τέλος, η εφαρμογή απευθύνεται στα Android smartphones και διατίθεται δωρεάν για download στο Google Play.

Σχόλια