Denon Cocoon, multidock για μουσική από iPhone, USB ή το διαδίκτυο

Aπό το blog ιδέες για ποιοτικό εξοπλισμό και gadgets δεν λείπουν και έτσι αυτή το φορά το ενδιαφέρον μας κέντρισε το Cocoon dock της Denon. Μια εταιρεία με μεγάλο όνομα στο χώρο του ήχου παρουσιάζει ένα multidock για αναπαραγωγή μουσικής σχεδόν από παντού. Mε υποδοχή για iPhone/iPod, θύρα USB και επικοινωνία με το διαδίκτυο το προϊόν της Denon θα καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών.

Ξεκινώντας από το εσωτερικό τέσσερα αυτοενισχυόμενα ηχεία των 100-watts συνολικά είναι αυτά που θα παίξουν τη μουσική με εξαιρετική ποιότητα. Εξωτερικά, σχήμα φασολιού, οθόνη OLED, κουμπιά χειρισμού αφής, δυο χρωματισμοί (άσπρο & μαύρο), και κατασκευή ιδιαίτερα προσεγμένη είναι αυτά που κοσμούν το νέο Cocoon.

Όσον αφορά την πιστότητα στον ήχο δεν χρειάζονται συστάσεις ωστόσο στα υπόλοιπα παρέχεται και δυνατότητα ακρόασης διαδικτυακού ραδιοφώνου απλά συνδέοντάς το στο δίκτυο. Επιπλέον ασύρματο streaming μουσικής υποστηρίζεται και από Android αλλά και Windows Phone συσκευές καθώς και Airplay μέσω wireless ή ethernet είναι εφικτό.


Το Cocoon dock της Denon βρίσκεται στην αγορά και κοστίζει $600.

Πηγή

Σχόλια