Instagram v3.0, σημαντική αναβάθμιση με Photo Map και όχι μόνο

Το Instagram περνά στη νεότερη έκδοση αφού η v.3.0 είναι πλέον διαθέσιμη για download. To δημοφιλές app διαμοιρασμoύ φωτογραφιών σε iOS και Android πλατφόρμες λανσάρει τη νέα έκδοση φέρνοντας καινούργια χαρακτηριστικά και γενικότερες βελτιώσεις.

Αναβαθμίζοντας στη τρίτη έκδοση λοιπόν η βασικότερη προσθήκη είναι το photo map, ομολογουμένως αποτέλεσμα της συνεργασίας με το Facebook. Στα ελληνικά, ο χάρτης φωτογραφιών, είναι το μέρος που εμφανίζονται μαζικά όλες οι λήψεις του κάθε χρήστη (στο χάρτη του) εφόσον ο ίδιος το έχει επιλέξει. Έτσι, οι followers θα είναι σε θέση να βλέπουν τη γεωγραφική τοποθεσία που τραβήχτηκαν οι φωτογραφιές για ακόμα καλύτερη εμπειρία. Φυσικά όλα αυτά με την έγκριση του χρήστη και με δυνατότητα τροποποίησης μελλοντικά. 

Στα υπόλοιπα η profile screen έχει διαμορφωθεί διαθέτοντας πλέον το κουμπί photo map και όχι μόνο ενώ και η upload screen έχει υποστεί και αυτή αλλαγές. Ακόμα η γενικότερη λειτουργία της εφαρμογής έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα ενώ το scrolling στο feed news είναι πιο ομαλό. Τέλος, διορθώσεις μικροπροβλημάτων και καλύτερη σταθερότητα είναι στα εντός της νέας έκδοσης.

Σχόλια