Samsung Galaxy 5.8, το νέο iPod Touch-killer


Η Samsung προσπαθεί να καλύψει κάθε ανάγκη δημιουργούντας μια γκάμα προϊόντων με διαγώνιο για όλα τα γούστα. Με τα Galaxy S, τα Galaxy Tab και το Note να ποζάρουν ήδη, η κορεάτικη εταιρεία ανακοινώνει το Galaxy 5.8. Ένα φορητό media player που εξωτερικά μοιάζει στο Galaxy SIII αλλά διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και φυσικά δεν μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις.

Το Samsung Galaxy 5.8 ανακοινώθηκε επίσημα, λίγο το λανσάρισμα του Note II και έρχεται με χαρακτηριστικά που καθιστούν ίσως την πληρέστερη επιλογή στα media players. Όπως δηλώνει και η ονομασία του, διαθέτει οθόνη 5.8-ιντσών (960 x 540, 190 ppi)  ενώ η τεχνολογία Super AMOLED της Samsung δίνει και εδώ το παρόν. Το ρόλο του λειτουργικού αναλαμβάνει η προτελευταία έκδοση του Android, το 4.0 ICS ενώ οι χωρητικότητες των 16 και 32GB σε συνδυασμό με microSD κάρτες είναι υπεύθυνα για την αποθήκευση των ψηφιακών δεδομένων.

Μέχρι στιγμής περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά ωστόσο αναμένεται να γίνει πλήρη αναφορά για τη νέα συσκευή στην φετινή IFA 2012.

Σχόλια