Samsung Galaxy Camera με Android 4.1, 16ΜP και 21x οπτικό ζουμ




Οι φήμες τις τελευταίες μέρες έλεγαν για κάμερα με Android από τη Samsung, αλλά για τη πραγματικότητα φαινόταν λίγο τραβηγμένο. Παρ'όλα αυτά απόψε, η Samsung εκπλήσσει παρουσιάζοντας το Galaxy Camera. Πρόκειται για μια ψηφιακή φωτογραφική με Android και χαρακτηριστικά που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από ένα smartphone αφού στην ουσία πρόκειται για το πάντρεμα δυο συσκευών υπό τη πλήρη καθοδήγηση του Android.

Η Galaxy Camera έρχεται με γιγαντιαία οθόνη 4.8-ιντσών HD LCD (308ppi) για απεικόνιση των φωτογραφιών στα 1280 x 720 pixels. Όσον αφορά τα φωτογραφικά features διαθέτει αισθητήρα 16MP backside-illuminated και φακό που προσφέρει zoom στα 21x. Επιπλέον η Samsung έχει εξοπλίσει το νέο μοντέλο με "pro" δυνατότητες για ιδιαίτερες λήψεις καθώς και πληθώρα επιλογών στο μενού.


Ρίχνοντας μια ματιά στα εξεζητημένα specs, προσφέρει σύνδεση WiFi, 3G και 4G καλύπτοντας έτσι τα περισσότερα δίκτυα ενώ όλα λειτουργούν υπό την επίβλεψη του τετραπύρηνου επεξεργαστή που τρέχει στο 1.4Ghz. Φυσικά η διεπαφή με το χρήση επιτυγχάνεται με τη βοήθεια του Android 4.1 Jelly Bean το οποίο λειτουργεί πλήρως, επιτρέποντας την εγκατάσταση εφαρμογών και το σερφάρισμα στο internet.

Τέλος, η νέα point-and-shoot αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Σχόλια