Samsung Galaxy Note II, 5.5-ίντσες, Stylus pen και τετραπύρηνο

Το Samsung Unpack event πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή και το επόμενο προϊόν που παρουσιάζεται είναι το Galaxy Note II. Η "αμφιλεγόμενου χαρακτήρα" συσκευή, όπως συνηθίζουμε να την αποκαλούμε, αναβαθμίζεται, φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά. Μικρότερο πάχος, ανανεωμένο stylus pen και μεγαλύτερη οθόνη είναι αυτά που παρατηρεί κανείς σε πρώτη φάση.

Το νέο Galaxy Note II έρχεται να διαδεχτεί το προηγούμενο Note και φυσικά να συνεχίσει την ικανοποιητική του πορεία στην αγορά. Η νέα συσκευή διαθέτει οθόνη μεγαλύτερη κατά 0.2-ίντσες (δλδ 5.5"), η οποία παρέχει την ίδια ανάλυση με το προγενέστερο μοντέλο. Στις υπόλοιπες διαφορές παρατηρούνται διαφοροποιημένο Stylus pen, τετραπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στο 1.6Ghz, 2GB μνήμη RAM, εκδόσεις 16/32/64GB (+microSD) και μπαταρία στα 3100mAh. Οι κάμερες όπως και η ανάλυση παραμένουν ίδια με αυτές του Galaxy Note.

Ο σχεδιασμός είναι παρόμοιος με αυτό του SIII ενώ το πάχος είναι μικρότερο από τη προηγούμενη συσκευή. Θα διατεθεί σε δυο χρωματικούς συνδυασμούς Mountain White και Titanium Gray ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο.

Σχόλια