Samsung Galaxy S Duos, επιδόσεις και dual sim μαζί


Επιδόσεις και δυο κάρτες μαζί δεν είναι κάτι που συναντάμε συχνά στα κινητά ωστόσο η νέα πρόταση της Samsung είναι ό,τι πρέπει γι'αυτή τη περίπτωση. Το Galaxy S Duos είναι το νέο smartphone της εταιρείας που απευθύνεται σ'αυτούς που θέλουν dual sim συσκευή για χρήση 2 αριθμών ταυτόχρονα αλλά και επιδόσεις που συναντάμε σε ανώτερα μοντέλα.

To Samsung Galaxy S Duos εξοπλίζεται με οθόνη 4-ιντσών WVGA (480 x 800), κάμερα 5 megapixels, λειτουργικό Android 4.0 ICS4GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμη με κάρτες micro SD και δυστυχώς με αγνώστου ταυτότητας επεξεργαστή και RAM, αφού η εταιρεία δεν αναφέρθηκε επί αυτών. Ωστόσο το νέο Galaxy S Duos υποστηρίζει δίκτυα HSDPA, EDGE, GPRS (και μελλοντικά LTE) ενώ WiFi b/g/n, Bluetooth 3.0 και micro USB ολοκληρώνουν τα της συνδεσιμότητας . Στα υπόλοιπα έχουμε εξωτερική εμφάνιση παραπλήσια με του Galaxy SIII και λεπτό σώμα λευκού χρώματος.

H νέα συσκευή αναμένεται να γίνει διαθέσιμη τον επόμενο μήνα στην Ευρώπη, με τιμή που δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

Σχόλια