Sony Xperia P με Android 4.0 ICS από σήμερα


Ευχάριστα νέα για τους κατόχους Sony Xperia P αφού από σήμερα ξεκινά σταδιακά η αναβάθμιση του λειτουργικoύ. H επίσημη έκδοση του Android 4.0 γίνεται διαθέσιμη από σήμερα για το mid-range smartphone της εταιρείας, φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά και αρκετές βελτιώσεις.

Το Android 4.0 Ice Cream Sandwich εκτός των άλλων περιλαμβάνει παραμετροποιήσιμα widgets, νέο task switcher καθώς και ενημερώσεις στο Gmail, Calendar και λοιπά apps. Aκόμη σ'αυτό το update έχει επέμβει και η Sony με αλλαγή της εφαρμογής Music σε Walkman ενώ Μovies και Gallery apps λαμβάνουν αισθητικές και λειτουργικές αλλαγές.

Στα υπόλοιπα συναντάμε βελτιωμένη lockscreen και καλύτερη αυτονομία σε stanby mode αλλά και γενικότερα στη διάρκεια της μπαταρίας. Η ενημέρωση για τις εν λόγω συσκευές ξεκινά από σήμερα, σύμφωνα με τη Sony, και σταδιακά θα ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η εγκατάσταση του νέου λειτουργικού μπορεί να πραγματοποιηθεί over-the-air αλλά και με σύνδεση στον υπολογιστή ενώ όταν γίνει διαθέσιμη θα υπάρξει σχετική ειδοποίηση στα notifications.

Φώτο

Σχόλια