Bowers & Wilkins A7, ΑirPlay ηχοσύστημα για το σπίτι


Η Bowers & Wilkins είναι από τις σεβαστές εταιρείες στο χώρο του ήχου, με προϊόντα που εντυπωσιάζουν. Αυτή τη φορά το νέο της δημιούργημα ακούει στο όνομα A7 και είναι το νεότερο ηχοσύστημα για αυτούς που θέλουν να ακούν μουσική με ποιότητα και μάλιστα ασύρματα.

Το B&W A7 σίγουρα δεν απευθύνεται σε όλους αλλά σίγουρα όσοι το αποκτήσουν θα ενθουσιαστούν από την ηχητική λεπτομέρεια. Με παραλληλόγραμμο μινιμαλιστικό σχεδιασμό, ισχύ 100W και ασύρματη επικοινωνία μέσω AirPlay, το νέο A7, σας αποδευσμένει από καλώδια και πολλαπλά ηχοσυσυστήματα που πιάνουν χώρο. Στο εσωτερικό του είναι αρμονικά παραταγμένα συνολικά πέντε ηχεία. Δύο κόρνες αλουμινίου (1-ίντσας), δύο μεσαία (3-ιντσών) και ένα subwoofer (6-ιντσών) στο κέντρο είναι έτοιμα να αναπαράξουν κάθε μουσικό κομμάτι με ιδιαίτερη πιστότητα. Φυσικά υπάρχουν και εναλλακτικές επιλογές σύνδεσης συσκευών αφού διαθέτει θύρα RJ45, 3.5mm mini jack και USB 2.0.

Όσον αφορά το κατασκευαστικό μέρος, η εμπρόσθια επιφάνεια είναι καλυμμένη με σκούρο ύφασμα ενώ το πάνω μέρος είναι από βουρτσισμένο ανοξείδωτο ατσάλι.

Το Bowers & Wilkins A7 θα γίνει διαθέσιμο στα μέσα Οκτωβρίου με τιμή στα $800.
[edit title]

Σχόλια