Contour +2, η ιδανική κάμερα για όλες τις extreme καταστάσεις

Αν είσαι λάτρης των extreme sports και αναζητάς μια κάμερα για να καταγράφεις κάθε μοναδική στιγμή σου τότε μια είναι η λύση. Η Contour +2 είναι το ιδανικότερο gadget για εσένα που θές να βιντεοσκοπείς κάθε κατόρθωμά σου και οτιδήποτε περίεργο ή πρωτότυπο δείς, όταν κάνεις προπόνηση ή για κάθε άλλη περίπτωση.

Η Contour +2 προσφέρει ό,τι υπόσχεται αλλά και ό,τι χρειάζεσαι για όλες τις extreme περιστάσεις. Mικρή σε μέγεθος, με σώμα αλουμινίου και με δυνατότητα εγγραφής video στα 1080p/30fps είναι ό,τι πρέπει. Aκόμη το νέο μοντέλο διαθέτει φακό 5MP, δέκτη GPS, ασύρματη επικοινωνία μέσω Bluetooth, και υποδοχή καρτών microSD με χωρητικότητες μέχρι τα 32GB. Στα υπόλοιπα η νέα έκδοση διαθέτει USB, mini HDMI και θύρα για σύνδεση εξωτερικού μικροφώνου ενώ ο διακόπτης Instant On-Record κάνει τη χρήση εύκολη, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Φυσικά και εδώ υπάρχει η δυνατότητα preview στο smartphone κατά τη διάρκεια εγγραφής για να έχετε ταυτόχρονα και εικόνα του τί τραβάτε.


Ωστόσο, εκτός των τεχνικών χαρακτηριστικών η Contour +2 έρχεται και με μεγάλη προίκα. Αυτό γιατί στο κουτί της περιέχονται αδιάβροχη θήκη 60 μέτρων, κάρτα 4GB, τα απαραίτητα καλώδια (USB, HDMI, mic) καθώς και δυο βάσεις (μια περιστρεφόμενη και μια απλή).

Τέλος, μια κάμερα για τέτοιου είδους καταστάσεις δεν θα μπορούσε να μην παρέχει και αυξημένους χρόνους χρήσεις. Έτσι, προσφέρονται περίπου 2-2.5 ώρες συνεχούς λειτουργίας μέσω της μπαταρίας λιθίου που αυτή τη φορά είναι και αφαιρούμενη.

Η Contour +2 ειναι διαθέσιμη και πωλείται στην τιμή των $399.

Σχόλια