HTC Desire X με τεχνολογία Image chip και Beats Audio


Η ΗΤC στοχεύοντας την entry κατηγορία χρηστών παρουσιάζει το Desire X. Ένα νέο Android smartphone με δελεαστικά χαρακτηριστικά και τιμή που δεν θα θυμίζει αυτή του μεγάλου One X αφού όπως είπαμε θα απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν μια μέση λύση για τις ανάγκες τους.

Το Desire X έρχεται με design που βλέποντάς το θυμίζει HTC αλλά διαθέτει πινελιές που το διαφοροποιούν, κυρίως στα σημεία, από τις υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας. Κοιτώντας τα βασικά χαρακτηριστικά εντοπίζουμε διπύρηνο επεξεργαστή στο 1Ghz δημιουργία της Qualcomm, οθόνη 4-ιντσών WVGA (800 X 480) και κάμερα στα 5 megapixels συνοδευόμενη από flash.

Στα ιδιαίτερα specs η κάμερα διαθέτει την τεχνολογία Image chip της HTC για καλύτερες λήψεις ενώ ο αισθητήρας BSI με f/2.0 και 28mm προσφέρει λειτουργίες HDR και continuous shooting. Όσον αφορά τον ήχο, έχει βάλει το χέρι της η Beats Audio προσφέροντας καλύτερη ακουστική στα μουσικά κομμάτια ενώ Sense UI στο Android 4.0 ICS είναι στα εντός. Τέλος, το πάκετο του Desire X ολοκληρώνεται με 25GB δωρεάν χώρου στο Dropbox για όσους εγγραφούν μέχρι το τέλος του 2012, από την ημερομηνία απόκτησης της συσκευής.

Το νέο smartphone θα γίνει διαθέσιμo τον τρέχοντα μήνα ωστόσο η τιμή τoυ δεν έχει γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Σχόλια