Office 2013, τιμές για συνδρομητική και κλασική έκδοση


Μετά τη παρουσίαση και διάθεση της Preview έκδοσης του Office 2013, η Microsoft κοινοποιεί τις τιμές της νέας σουίτας εφαρμογών γραφείου. Εκτός των άλλων θα υπάρξουν δυο εκδόσεις πέραν αυτών που διαφέρουν στα χαρακτηριστικά. Αυτές θα είναι η συνδρομητική και η κλασική έκδοση (πακέτου) που θα βρίσκεται και στα ράφια των καταστημάτων. Φυσικά οι τιμές της συνδρομητικής σε πρώτη φάση δείχνουν πιο προσιτές ωστόσο αυτοί που θέλουν το πρόγραμμα στο κουτί του θα πληρώσουν λίγο παραπάνω.

Συγκεκριμένα η συνδρομή για το Office 365 Home Premium θα ξεκινά από τα $8.33 ανά μήνα ($99.99 το χρόνο), προσφέροντας όλες τις τυπικές εφαρμογές μαζί με το Outlook, δυνατότητα stream των εφαρμογών καθώς και λειτουργίας σε πέντε PCs ή Μacs. Στα επιπλέον οφέλη της συνδρομητικής έκδοσης είναι η συνεχής ενημέρωση των προγραμμάτων και η προσθήκη νέων επιλογών κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Από την άλλη, γι'αυτούς που επιθυμούν να αγοράσουν μεμονωμένα το Office 2013, οι τιμές θα ξεκινούν από τα $139.99 για τη Home and Student εκδοση που περιλαμβάνει Word, Excel, PowerPoint και OneNote. Παράλληλα, οι πληρέστερες εκδόσεις Home and Business 2013 και Office Professional 2013 edition θα πωλούνται στην τιμή των $219.99 και $399.99 αντίστοιχα. Στις boxed εκδόσεις δεν θα παρέχονται τα οφέλη της συνδρομητικής ενώ θα είναι δυνατό θα εγκατασταθούν μόνο σε ένα μηχάνημα.

Πηγή & Φώτο

Σχόλια