Tap The Frog game, παίξε και θα κολλήσεις


Το Τap The Frog το ανακάλυψα πρόσφατα στο App Store. Είναι δωρεάν, απλό και για όλους. Απευθυνόμενο σε όλες τις ηλικίες και για iOS σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από το φάκελο με τα παιχνίδια σου.

Πρόκειται για ένα arcade game που κολλάς άνετα ενώ και τα σχόλια στο App Store το επιβεβαιώνουν. Στο παιχνίδι πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένας βάτραχος και η παρέα του που εμφανίζεται σε κάποια levels. Το κάθε επίπεδο είναι άκρως εθιστικό ενώ η ποικιλία είναι τεράστια. Πριν από κάθε αρχη level υπάρχει το σχετικό tip που σου εξηγεί εύκολα και γρήγορα τί πρέπει να κάνεις και στη συνέχεια το παιχνίδι αρχίζει. Αν και η δυσκολία είναι μέτρια, πρέπει να είσαι γρήγορος/η στις "αποστολές" σου ενώ σε κάποια ίσως χρειαστεί να τα επαναλάβεις έτσι απλά και μόνο από εμμονή. Ο βάτραχός σου περνά από διάφορα στάδια και δοκιμασίες για να ξοδέψεις ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου. Για περισσότερα απλά κατέβασέ το και θα με θυμηθείς...

Στο κατάστημα της Apple υπάρχει η έκδοση v1.5 δωρεάν, η οποία είναι συμβατή με iPhone/iPod και iPad ενώ πλέον έχει γίνει διαθέσιμο και το Tap The Frog 2 με κόστος 0.79€.

Σχόλια