3M Streaming Projector, 120-ίντσες ασύρματα από τη Roku


H 3M σε συνεργασία με τη Roku δημιουργεί ένα νέο streaming projector πολύ μικρών διαστάσεων. Το 3M Streaming Projector by Roku έρχεται για να εξυπηρετήσει κάθε έναν που θέλει κοινή προβολή περιεχομένου με εύκολο αλλά και ασύρματο τρόπο.

Με βάρος μικρότερο του μισού κιλού και διαστάσεις 4.3 x 4.2 x 2.0 inch μπορεί να προβάλλει τα πάντα σε ανάλυση WVGA διαγωνίου 120-ιντσών με φωτεινότητα 60 lumens. Ίσως να μην εκπλήσσουν οι επιδόσεις του ωστόσο μιλώντας για ένα τόσο μικρό προϊόν που παράλληλα είναι εξαιρετικά βολικό, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Από την άλλη, η ενσωματωμένη μπαταρία προσφέρει έως 2.5 ώρες συνεχούς λειτουργίας με μια φόρτιση, σε αντίθετη περίπτωση η τροφοδοσία επιτυγχάνεται μέσω του συνοδευόμενου μετασχηματιστή.

Επιπλέον μέσω του stick της Roku που "κουμπώνει" στο πίσω μέσω του projector υπάρχει η δυνατότητα ασύρματου streaming ταινιών και σειρών (από Amazon Instant Video, Netflix, Hulu PLUS, Crackle, HBO GO, MLB.TV, NBA Game Time και άλλα), αρκεί να υπάρχει σύνδεση WiFi. Για όσους δεν έχουν πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες θα περιοριστούν σε ότι υλικό έχουν συνδέοντας το projector μέσω θύρας HDMI. Η συσκευή εκτός των άλλων διαθέτει και ενσωματωμένo ηχείο για ακρόαση ενώ σε αντίθετη περίπτωση η έξοδος 3,5 jack προσφέρει σύνδεση με εξωτερικά ηχεία.

Το 3M Streaming Projector θα γίνει διαθέσιμο στο τέλος του μήνα με τιμή $299.

Σχόλια