Νέα Apple iMac, η επόμενη γενιά είναι εδώ


Η Apple χθές δεν έμεινε μόνο στις φορητές συσκευές αλλά παρουσίασε και νέα iMac. Oι σταθεροί υπολογιστές της εταιρείας του Cupertino είναι πλέον εδώ και αναβαθμισμένοι σε όλα. Τα νέα iMac είναι λεπτότερα, εξοπλίζονται με καλύτερα cpu και οθόνες που προσφέρουν ποιοτικότερη απεικόνιση.

Περνώντας στα χαρακτηριστικά εντοπίζουμε δυο μοντέλα ένα 21.5-ιντσών και το μεγάλο με διαγώνιο 27-ιντσών σε πάνελ LED-IPS. Την επεξεργαστική ισχύ αναλαμβάνουν οι Ivy Bridge της Intel με τα μοντέλα i5 και i7, με χρονισμούς από 2.7Ghz έως 3.6Ghz. Aκόμη έως 32GB DDR3 RAM, δίσκοι έως 1TB σε συνδυασμό με SSD και κάρτες NVIDIA GeForce (640M, 650M, 660M, 675MX) ολοκληρώνουν τα βασικά χαρακτηριστικά.


Ο τομέας της συνδεσιμότητας καλύπτεται με SDXC card slot, 4 x USB 3, 2 x Thunderbolt, Mini DisplayPort με υποστήριξη DVI, VGA, διπλό DVI και Gigabit Ethernet ενώ ασύρματα WiFi a/b/g/n και Bluetooth 4.0 είναι στα εντός.

Στις λεπτομέρειες βρίσκουμε εμπρόσθια κάμερα HD, 75% λιγότερο reflection οθόνης, σώμα αλουμινίου και ιδιαίτερα λεπτό πάχος ενώ έχουν προστεθέι διπλά μικρόφωνα καθώς και ηχεία.

Τέλος, η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει το Νοέμβριο με το μικρό μοντέλο και τιμές από $1299 ενώ το Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει το 27άρι με τιμές από $1799.


Σχόλια