Asus PadFone 2, συνδυασμός phone-in-tablet με τα όλα του


Ανάμεσα στο δίλημμα tablet ή smartphone, η Asus απαντά PadFone 2. Ο νέος συνδυασμός, της εταιρείας που εδρεύει στη Taiwan, παρουσιάζεται και έρχεται με τα όλα του. Οι ταιβανέζοι δεν μένουν μόνο σε μια από τις δυο συσκευές αλλά δίνουν δυο στο κόσμο για τη μέγιστη εμπειρία. Έτσι το PadFone 2 στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες αυτής της κατηγορίας χρηστών που δεν ξέρουν τί να επιλέξουν.

Το Asus PadFone 2 διαθέτει ανανεωμένα χαρακτηριστικά, design και νέα υποδοχή-tablet. Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά το smartphone μέρος έχουμε οθόνη 4.7-ιντσών Super IPS+ φωτεινότητας 550nits, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm APQ8064, 2GB RAM, 13άρα κάμερα και εμπρόσθια 1.2ΜP και λειτουργικό Android ICS, αναβαθμίσημο σε Jelly Bean. Φυσικά διαθέτει όλες τις επιλογές συνδεσιμότητας συν των NFC και LTE.


Στις λεπτομέρειες, η κάμερα δημιουργία της Sony έχει τη δυνατότητα λήψης video στα 1080p/30fps ή στα 720p με ρυθμό καρέ 60fps. Επιπλέον μπορεί να τραβήξει έως και 100 φωτογραφίες συνεχόμενα και μάλιστα σε πλήρη ανάλυση. Στα υπόλοιπα η συσκευή διαθέτει επίστρωση Corning Glass, 50GB free cloud χώρο στο Webstorage ενώ η μπαταρία των 2140mAh παρέχει την απαιτούμενη τροφοδοσία.

Όσον αφορά το tablet μέρος εξοπλίζεται με οθόνη 10.1-ιντσών IPS ανάλυσης 1280x800 pixels και μπαταρία 6600mAh. Η υποδοχή του smartphone βρίσκεται στο κέντρο του πίσω μέρους ενώ σε περίπτωση που "κουμπωθεί", το όλο σύνολο ζυγίζει μόλις 649 γραμμάρια, αρκετά ελαφρύτερο σε σύγκριση με το προγενέστερο μοντέλο.


Το Asus PadFone 2 θα διατεθεί σε τρείς εκδόσεις (16,32,64GB) με τιμή που ξεκινά περίπου από $620 ενώ το slate θα πωλείται στα ~$210. H ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς και οι χώρες διάθεσης της συσκευής δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής.

Σχόλια