Bang & Olufsen BeoPlay A9, ηχοσύστημα για λίγους


Ο σωστός ήχος είναι σοβαρή υπόθεση και η Bang & Olufsen ξέρει πως να χειρίζεται αυτό το θέμα. Θέλοντας να ξεχωρίσει από το ορθογώνιο design και τη γενικότερη μάζα, η γνωστή στο χώρο του ήχου B&O δημιουργεί το BeoPlay A9. Ένα ηχοσύστημα που δεν θυμίζει τα άλλα, όσον αφορά την εμφάνιση, αλλά μπορεί να παράγει πιστό ήχο και μάλιστα με πληθώρα συνδέσεων.

Το BeoPlay A9 είναι εδώ για να "ξετρελάνει" κάθε λάτρη του ωραίου και παράλληλα του ιδιαίτερου. Ο σχεδιασμός παραπεμπει σε δορυφορικό πιάτο ωστόσο προορίζεται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Όσο και αν ξεγελάει, είναι έτοιμο για το σαλόνι ή οποιoδήποτε άλλο μέρος του σπιτιού. Αποτελείται από 3 δρόμων ηχεία (2mid, 2tweeter, 1sub) που παράγουν συνολικά 480 Watt ενώ σαν πηγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί οτιδήποτε έχει σύνδεση WiFi, Airplay ή DLNA προσφέροντας ασυναγώνιστη ποιότητα ήχου και μάλιστα ασύρματα. Αν όμως είστε του παραδοσιακού τότε υποδοχές AUX και USB προσφέρουν επιπλέον επιλογές συνδεσιμότητας. Τo ΒeoPlay A9 στηρίζεται πάνω σε τρία ξύλινα πόδια αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς αυτά, τοποθετώντας το απευθείας στον τοίχο.

Πέρα από τα χαρακτηριστικά όμως και το design ένα τέτοιο ηχοσύστημα δυστυχώς απαιτεί να βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη. Το Bang & Olufsen BeoPlay A9 ηχοσύστημα κοστίζει $2699 και όπως αντιλαμβάνεστε απευθύνεται σε λίγους.

Σχόλια