HTC One X+, το καλό γίνεται καλύτερο


Το HTC One X+ είναι η απόδειξη του ότι το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο. Η εταιρεία που εδρεύει στη Ταιβάν λανσάρει την βελτιωμένη έκδοση του Οne X, που κυκλοφορεί εδώ και λίγους μήνες στην αγορά. Το One X+ ερχεται με βελτιωμένο εσωτερικό που το καθιστούν ταχύτερο και πιο αυτόνομο ενώ περισσότερη μνήμη είναι στα εντός.

Ξεκινώντας λοιπόν με τα χαρακτηριστικά το One X+ κάνει τη διαφορά στον επεξεργαστή, τον ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης, τη μπαταρία και την εμπρόσθια κάμερα. Πιο συγκεκριμένα ο τετραπύρηνος επεξεργαστής ΝVIDIA Tegra 3 έρχεται με συχνότητα λειτουργίας στο 1.7Ghz (ανεβασμένη κατά 0.3Ghz), διπλασιασμένο χώρο 64GB, για περισσότερα δεδομένα και μπαταρία 2100mAh με  50% μεγαλύτερη αυτονομία, σε σύγκριση με το προγενέστερο. Επιπλέον, η νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει με ενσωματωμένο το Android Jelly Bean βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τη λειτουργικότητά του. Παράλληλα διαθέτει αναβαθμισμένη εμπρόσθια κάμερα από το 1.3MP στο 1.6MP και με τεχνολογία ImageChip για καλύτερα αποτελέσματα.


Στα υπόλοιπα συναντάμε ίδια χαρακτηριστικά και ομοιο design με το υπάρχον μοντέλο, με κόκκινες λεπτομέρειες που φανερώνουν την ενσωμάτωση Beats Audio και μοναδικό χρώμα το μαύρο ματ.

Το HTC One X+ θα κυκλοφορήσει αυτό το μήνα με άγνωστη για την ώρα τιμή.

Σχόλια