Logitech Harmony Touch, το τηλεκοντρόλ αλλιώς


Η Logitech έχει κέφια και δημιουργεί ένα τηλεκοντρόλ διαφορετικό από τα άλλα. Κατευθείαν από το... μέλλον και για όλες τις συσκευές το Harmony Touch, είναι αυτό που θα αντικαταστήσει τα υπάρχοντα τηλεκοντρόλ. Πλήρως εξοπλισμένο, με πλήκτρα, οθόνη αφής και συμβατότητα με τις περισσότερες τηλεοράσεις και players της αγοράς, είναι έτοιμο να αφανίσει το χάος των τηλεχειριστηρίων που υπάρχει σε κάθε σπίτι.

Το Harmony Touch διαθέτει οθόνη αφής capacitive 2.4-ιντσών, προσφέροντας πληθωρα επιλογών και ρυθμίσεων. Όπως θα παρατηρήσετε το νέο τηλεχειριστήριο δεν έχει αριθμούς (που αντιπροσωπεύουν το κάθε κανάλι) αφού έχουν αντικατασταθεί με εικονίδια. 50 προγραμματισμένα icons που θυμίζουν iOS παίρνουν τη θέση αυτών, κάνοντας έτσι τη διαφορά. Παράλληλα το συνοδευόμενο software My Harmony εξυπηρετεί ιδιαίτερα στη παραμετροποίηση του τηλεκοντρόλ για ακόμη πιο βελτιωμένη εμπειρία.

Το τηλεχειριστήριο της Logitech είναι συμβατό με 225.000 συσκευές, που επικοινωνούν με υπέρυθρη θύρα και κοστίζει $250 ενώ αναμένεται να γίνει διαθέσιμο τις επόμενες μέρες.


Σχόλια