Facebook Chat απευθείας στον Firefox 17, μάθε πώς


H τελική έκδοση του Firefox 17 έγινε διαθέσιμη την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον όλοι τον έχουν. Εκτός των άλλων όμως που προαναφέραμε σε σχετικό άρθρο ο νέος browser της Mozilla φέρνει και κάτι νέο. Συμβατότητα με το Facebook, είναι αυτό που προσφέρει σε όλους τους χρήστες, από δώ και στο εξής.

Στην ουσία, με τη θέληση του χρήστη πάντα, η ενσωμάτωση του κοινωνικού δικτύου στο περιηγητή είναι πλέον εφικτή, διευκολύνοντας έτσι τη χρήση. Ένα νέο bar προστίθεται πλέον δεξιά από τη μπάρα αναζήτησης και παρέχει τις βασικές πληροφορίες όπως ειδοποιήσεις, αιτηματα φιλίας και μηνύματα. Επιπλέον, ενσωματώνεται και η στήλη Messenger για απευθείας επικοινωνία με φίλους, χωρίς να εισέρχεστε στη σελίδα.

Πως γίνεται αυτό;

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και απαιτούνται δυο βήματα. Το πρώτο είναι να μπείτε στην αποκλειστική σελίδα του Messenger για Firefox και το δεύτερο απλά να επιλέξετε ενεργοποίηση αυτού. Στη συνέχεια το μόνο που μένει είναι να συνδεθείτε εισάγοντας το κωδικό και το mail σας και όλα είναι έτοιμα. Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αναβαθμίσετε τον browser στην 17η έκδοση.

Σχόλια