Galaxy Nexus και Nexus 7, διαθέσιμο το Android 4.2


Mπορεί σήμερα να ξεκινά η επίσημη διάθεση του Nexus 4 smartphone ωστόσο όσοι έχετε τη προγενέστερη συσκευή είστε ακόμα επωφελημένοι. Αυτό γιατί το Galaxy Nexus θα ενημερωθεί στο νεότερο Android 4.2 Jelly Bean, εντείνοντας έτσι τη ζωή του αγαπημένου σας κινητού.

Αν και η εύκολη διαδικασία για την πλειοψηφία, θα έρθει στα τέλη της χρονιάς, η Google ξεκινά με τη διαδικασία του flashαρίσματος. Έτσι λοιπόν, η εταιρεία κάνει διαθέσιμα όλα τα σχετικά αρχεία ενημέρωσης στο Αndroid 4.2, επιτρέποντας σε όσους μπορούν (και σε κάποιες συσκευές), να φλασάρουν τη ROM. Όσοι επιθυμούν μπορούν να τα κατεβάσουν από εδώ.

Παράλληλα το AndoidPolice κυκλοφορεί την αντίστοιχη έκδοση για το 7άρι Nexus tablet, όπου μέσα σε 4 βήματα μπορεί κάποιος να ενημερώσει τη συσκευή του. Το Android 4.2 (Build JOP40C) καθώς και ο τρόπος φλασαρίσματος βρίσκονται εδώ. Τέλος, όσοι δεν θέλουν να πειραματιστούν με αυτό το τρόπο θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το τέλος του χρόνου όπου ενδέχεται να γίνει διαθέσιμη η ενημέρωση με το παραδοσιακό τρόπο (OTA).

Πηγή

Σχόλια