Hitcase Pro, για να κάνεις το iPhone extreme κάμερα

Έχεις iPhone. Είσαι πολύ των extreme καταστάσεων. Θές να κρατάς όλες τις περιπετειώδεις στιγμές σου αλλά δεν έχεις τον τρόπο. Η Hitcase Pro λοιπόν είναι εδώ για να σου δώσει τη λύση. Πρόκειται για μία θήκη που σου λύνει τα χέρια, στην κυριολεξία, ενώ σε αποτρέπει από την αγορά επιπλέον καμερών.

Η Hitcase Pro παρέχει απόλυτη προστασία για το iPhone σου σε πρώτη φάση, αφού το καθιστά αδιάβροχο (έως 5 μέτρα) και ανθεκτικό στα χτυπήματα και τις σκόνες. Μόλις τοποθετήσεις το κινητό μέσα αυτή θωρακίζεται πλήρως και εκτός αυτού παρέχει αρκετές ευκολίες.

Καταρχάς φροντίζει να βελτιώσει το εύρος της κάμερας, αυξανοντάς το με ειδικό φακό ενώ με ακόμη έναν φρόντιζει για macro καταστάσεις. Φυσικά, για να σου λύσει τα χέρια, στη συσκευασία προσφέρονται και τα απαραίτητα για λήψεις εν δράσει. Έτσι λοιπόν παρέχονται, συμβατή βάση με GoPro, τρίποδο TiltR, βάση StickR, λουράκι χειρός και ένα επιπρόσθετο port plug.


Ωστόσο το πακέτο ολοκληρώνεται πλήρως με το Vidometer app που παρέχεται δωρεάν στο App store και προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες κατά την εγγραφή video.

Η Hitcase Pro αν και σίγουρα αποτελεί μια από τις πιο πλήρεις επιλογές, έρχεται με λίγο "τσιμπημένη" τιμή. Κοστίζει $130 αλλά αν αναλογιστούμε ότι αποδεσμεύει από περαιτέρω αγορές είναι ό,τι πρέπει και ειδικότερα για αυτούς που θέλουν αξιοποιήσουν το iPhone 4/4S τους στο μέγιστο.


Σχόλια