HTC Droid DNA, το Android βρήκε το Full HD του


Η ΗΤC αν και αυτή τη χρονιά δεν τα πάει και τόσο καλά, δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και λανσάρει το Droid DNA. Ένα smartphone που εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά του, είναι ό,τι πιο πλήρες στη κατηγορία του Android, έχει τεράστια οθόνη πλήν όμως δεν είναι για σένα. Πρός Θεού δεν έχεις κάποιο πρόβλημα αλλά για να το κάνεις δικό σου πρέπει να βρίσκεσαι στην Αμερική αφού είναι αποκλειστικότητα της Verizon. Αν και δεν σε ενδιαφέρει άμεσα, μάθε τί κρύβεται στο εσωτερικό του και φυσικά γιατί ξεχωρίζει.

Το HTC Droid DNA διαθέτει τεράστια οθόνη 5-ιντσών με αριθμό εικονοστοιχείων που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα. Ανάλυση 1920 x 1080 pixels, δηλαδή Full HD, κάνει το κινητό μοναδικό και παράλληλα το μόνο μέχρι στιγμής με τόσα πίξελ σε 5άρα οθόνη. Φυσικά όλα αυτά παίζουν σε πάνελ Super LCD 3 με επικάλυψη Gorilla Glass 2 και αναλογία 440 pixels per inch (τρέμε Retina). Αφήνοντας στην άκρη το top χαρακτηριστικό του περνάμε στα υπόλοιπα υποσυστήματα. To τετραπύρηνο Snapdragon Qualcomm S4 στο 1.5Ghz αναλαμβάνει την επεξεργαστική ισχύ όπου σε συνδυασμό με 2GB RAM, εκτοξεύουν τις επιδόσεις στα ύψη. Επιπλέον 16GB για δεδομένα και 4G LTE, NFC, WiFi  a/b/g/n και Bluetooth 4.0 oλοκληρώνουν και τη λίστα συνδεσιμότητας.

Οι φωτογραφικές... ικανότητες του Droid DNA, προσφέρουν λήψεις 8MP (με f/2.0) χάρη στη πίσω κάμερα που διαθέτει BSI αισθητήρα και τεχνολογία Image Chip. Παράλληλα η εμπρόσθια κάμερα παρέχει δυνατότητα Full HD video chat, με τον υπερ-ευρυγώνιο φακό (88°) των 2MP (f/2.0).

Eξωτερικά η συσκευή είναι ιδιαίτερα λεπτή, αποτελούμενη από πολυανθρακικό υλικό ενώ στα πλαινά διαθέτει μεταλλικά microgrills κόκκινου χρώματος, εμπνευσμένα από τη Lamborghini. Φυσικά όλα τα ηλεκτρονικά υποσυστήματα "φιγουράρουν" χάρη στη μπαταρία των 2.020mAh, που προσφέρει ικανοποιητικούς χρόνους ενώ φορτίζεται και ασύρματα μέσω Qi Wireless.

Το Droid DNA θα γίνει διαθέσιμο στις 19/11 μέσω της Verizon στην τιμή των $200 με διετές συμβόλαιο. (Σκέτη συσκευή: $600)



Φωτο

Σχόλια