Συνεχής πτώση στα οικονομικά της HTC

Τα πράγματα για την HTC δεν είναι και τόσο καλά. Τα οικονομικά της, μήνα με το μήνα παρουσιάζουν πτωτική πορεία ενώ οι πιο πρόσφατες αναφορές το επιβεβαιώνουν για ακόμα μια φορά.

Ο προηγούμενος μήνας λοιπόν ήταν ίσως και ο χειρότερος για την ταιβανέζικη εταιρεία αφού τα κέρδη μειώθηκαν δραματικά. Σε σχετική αναφορά που κοινοποίησε η εταιρεία, παρατηρείται πτώση εσόδων έως 61%, για τον προηγούμενο μήνα. Περίπου $588 εκ. έβαλε στο πορτοφόλι της η HTC ενώ πέρσι τον ίδιο μήνα έφτασαν τα 1.5$ δις. Φυσικά αυτή η "κατρακύλα" ξεπέρασε και τα ποσοστά του προηγούμενου μήνα που έδειχναν πτώση 53%.

Πλέον, η εταιρεία ευελπιστεί να καλυτερέψουν τα πράγματα με τα HTC 8X, 8S και Οne X+, που αποτελούν και τις πιο πρόσφατες δημιουργίες της. Αν καταφέρουν τουλάχιστον τα δυο νέα Windows Phone να τα πάνε καλά και να βοηθήσουν ανακάπτωντας τη κατάσταση θα το δούμε τους επόμενους μήνες. Πάντως η εταιρεία πρέπει να πάρει δραστικά μέτρα και να μην βασιστεί μόνο σε αυτές τις συσκευές, αφού πάντα υπάρχει και η πιθανότητα αποτυχίας.

Πηγή

Σχόλια