iPad mini, η οικονομικότερη έκδοση στην Ελλάδα και όχι μόνο

Το iPad mini παρουσιάστηκε ακριβώς πριν ένα μήνα και πλέον έφτασε η στιγμή που θα διατεθεί και στην ελληνική αγορά. Το μικρότερο iPad λοιπόν από Δευτέρα Tετάρτη 28/11 θα βρίσκεται στην Ελλάδα και όσοι το θέλουν θα μπορούν να το αγοράσουν. Κάποιο θέμα με την διαθεσιμότητα κομματιών δεν έχει ακουστεί μέχρι στιγμής οπότε μη βιαστείς να το πάρεις, εαν σκέφτεσαι να το αγοράσεις φυσικά. Μια δοκιμή πρώτα, είναι ό,τι πρέπει για να δείς αν όντως αξίζει τα χρήματα που κοστίζει. Και μιας και αναφέραμε το χρηματικό, κατά πάσα πιθανότητα θα σε ενδιαφέρει η οικονομικότερη έκδοση.

Αφενός τα οικονομικά προβλήματα για αρκετό κόσμο και αφετέρου το ότι σίγουρα θέλεις κάτι πιο προσιτό, αλλιώς θα κοιτούσες το μεγάλο iPad, σου έχουμε την πρώτη τιμή. Η οικονομικότερη έκδοση του iPad mini θα "παίζει" στα 360€, συνοδευόμενη από 16GB αποθηκευτικού χώρου και WiFi. Από την άλλη αν σε ενδιαφέρει να έχει και σύνδεση 3G, τότε θα χρειαστείς ακόμα 140€ (500€). Την απλή έκδοση μπορείς να την χαρακτηρίσεις και προσιτή για κάποιους ωστόσο οι τιμές με 3G και μεγαλύτερες χωρητικότητες πιστεύω ξεφεύγουν και αλλοιώνουν το νόημα ενός οικονομικότερου iPad, αν αναλογιστούμε και το hardware κομμάτι.

Για την ιστορία και μόνο αναφέρουμε και τις υπόλοιπες τιμές, για αυτούς που ίσως ενδιαφέρονται παρ'όλα αυτά σε συμβουλεύουμε να προσέξεις και εφόσον σε ενδιαφέρει πραγματικά να το αγοράσεις. Αυτό γιατί υπάρχουν στην αγορά εξίσου καλές και ίσως καλύτερες επιλογές (σ'αυτή τη διαγώνιο) αλλά και πιο συμφέρουσες.

iPad mini WiFi 16GB/32GB/64GB - 360€/460€/570€
iPad mini WiFi + 3G 16GB/32GB/64GB - 500€/600€/700€

Σχόλια