Νέα JBL audio docks με υποδοχή Lightning


Μπορεί να μην είναι από τα πρώτα docks της αγοράς με υποδοχή Lightning αλλά αυτά της JBL δεν περνούν απαρατήρητα. Δυο νέες επιλογές προσφέρει η γνωστή εταιρεία για όσους έχουν iPhone 5, νέο iPod ή iPad mini και όχι μόνο. Ο λόγος για τα OnBeat Venue LT και OnBeat Micro, το μεγάλο και το μικρό audio dock αντίστοιχα.

Όσον αφορά το Venue LT διαθέτει αναδυόμενη υποδοχή Lightning προσφέροντας συμβατότητα στις νέες iOS. Επιπλέον μπορεί να συνδεθεί ασύρματα, μέσω Bluetooth, για επικοινωνία με έως και 5 άλλες συσκευές, ανεξαρτήτου μάρκας. Ο ήχος αν και δεν παίρνει βραβεία, σίγουρα είναι ικανοποιητικός για το μέσο χρήστη που επιθυμεί να ακούει μουσική με ευχαρίστηση.


Από την άλλη, το μικρό της νέας οικογένειας, το ΟnBeat Micro, έχει πιο φορητό χαρακτήρα, μιας και διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Έτσι, είναι ικανό να προσφέρει έως και 5 ώρες ακρόασης, μέσω Lightning ή USB, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Και τα δυο audio docks είναι διαθέσιμα από το site της JBL στις τιμές των $199 και $99 αντίστοιχα.

Σχόλια