Toshiba AT300SE, 10.1-ίντσες και Android 4.1 για όλους


H Toshiba ανανεώνει την κατηγορία των tablets της λανσάροντας το AT300SE. Ένα ακόμη Android για όσους θέλουν κάτι το διαφορετικό, όσον αφορά το brand και φυσικά ότι συνεπάγεται αυτό, πάντα με τη συνοδεία του πιο πρόσφατου λειτουργικού της Google.

To Toshiba AT300SE έρχεται με οθόνη LCD-LED 10.1-ιντσών -για την ακρίβεια- και τετραπύρηνο επεξεργαστή. Ο Nvidia Tegra 3 λοιπόν αναλαμβάνει εδώ την επεξεργαστική ισχύ ικανοποιώντας στο μέγιστο κάθε υποψήφιο αγοραστή ενώ το 1GB RAM, φροντίζει να αποθηκεύσει προσωρινά ότι απαιτεί το σύστημα. Στα υπόλοιπα εντοπίζουμε 16GB flash μνήμης για τα ψηφιακά δεδομένα, υποδοχή microSD, θύρα microUSB και φυσικά WiFi καθώς και Bluetooth για ασύρματη επικοινωνία. Η συσκευή διαθέτει δύο κάμερες, στο πίσω μέρος (3MP) και στο εμπρός (1.2MP), για φωτογραφίες/video και βιντεοκλήσεις αντίστοιχα.

To νέο tablet θα γίνει διαθέσιμο πριν το τέλος του χρόνου, θα τρέχει λειτουργικό Android 4.1 Jelly Bean και θα κοστίζει £300. Eπίσης, θα διατεθεί μόνο σε ένα χρωματικό συνδυασμό που η Toshiba ονομάζει Precious Silver, χωρίς ωστόσο το "precious" να σημαίνει κάτι ως πρός τον κατασκευαστικό του χαρακτήρα.

Σχόλια