Κέρδισε χρόνο σερφάροντας λιγότερο στο Facebook


Κάνεις μια εργασία για τη σχολή ή ασχολείσαι με ένα project για τη δουλειά. Θες να είσαι παραγωγικός/η και συγκεντρωμένος/η εκεί, όμως το Facebook δαιμόνιο δεν σε αφήνει. Έχεις ανοιχτή τη καρτέλα εκεί στο browser παρέα με τ'άλλα sites και ανά τακτά χρονικά διαστήματα τσεκάρεις το προφίλ σου ή την αρχική σελίδα. Ναι, έτσι είναι. Στην ουσία όμως χάνεις χρόνο ενώ παράλληλα η παραγωγικότητα μειώνεται σημαντικά. Αυτό που χρειάζεσαι με λίγα λόγια είναι κάτι σαν reminder που θα σου θυμίζει να μην σπαταλάς το σημαντικό σου χρόνο στο κοινωνικό δίκτυο και ταυτόχρονα να σε αποτρέπει από αυτό.


Πως γίνεται αυτό; Απλά με ένα extension στο browser σου!

Το Facebook Nanny είναι αυτό που θα αναλάβει να σε κρατήσει συγκεντρωμένο/η στη δουλειά σου, μπλοκάροντας την πρόσβαση στο Facebook. Στο άκουσμα αυτό και μόνο, ίσως να δημιουργείται η ιδέα της στέρησης όμως δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα.

Τo Facebook Nanny φροντίζει παράλληλα και τα της κοινωνικής δικτύωσης, στο παρασκήνιο φυσικά. Δηλαδή αναλαμβάνει εκτός των άλλων να σε ειδοποιεί για τα notifications, τα αιτήματα φιλίας και τα μηνύματα που δέχεσαι από φίλους. Eπιπλέον θα μπορείς να επικοινωνήσεις με μηνύματα ενώ θα έχεις και πρόσβαση στο προφίλ σου και μόνο. Έτσι, θα ασχολήσαι μαζί του όταν είναι απαραίτητο, χωρίς να ξοδεύεις τον πολύτιμο χρόνο σου, στη δουλειά ή στο σπίτι.

Το Facebook Nanny το κατεβάζεις από εδώ και ξεκινάς να το χρησιμοποιείς αν θες τα παραπάνω, αρκεί να έχεις Chrome browser.

Σχόλια