Nokia Lumia 620, το Windows Phone 8 κινητό του λαού

Η Nokia έχει στη γκάμα της τα Lumia 920 και 820 ως τα βασικά Windows Phone 8 κινητά της ωστόσο δεν μένει μόνο σε αυτά. Το Lumia 620 είναι το φρέσκο smartphone της οικογένειας που απευθύνεται σε κόσμο που θέλει τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο τσεπάκι του χωρίς να ξοδευτεί. Μπορεί να μην παρέχεις υψηλούς χρονισμούς, τεράστια RAM ή κάμερα με Pureview αλλά παίρνει το τελευταίο λογισμικό της Microsoft με εξίσου καλό hardware, αν αναλογιστούμε και το κόστος.

Το Lumia 620 έχει οθόνη 3.8-ιντσών ανάλυσης 480 x 800 pixels ΤFT Clearblack με ικανοποιητικές επιδόσεις κάτω από από το πολύ φώς. Ο επεξεργαστής( Snapdragon S4) είναι διπύρηνος στο 1Ghz, η RAM έχει χωρητικότητα 512MB ενώ τα 8GB και η υποδοχή για microSD εως 64GB αποτελούν τον αποθηκευτικό χώρο των ψηφιακών δεδομένων. Τα φωτογραφικά αναλαμβάνει η 5MP κάμερα σε συνδυασμό με LED flash, autofocus και φυσικά εγγραφή video HD στα 720p. Στα της συνδεσιμότητας έχουμε NFC, WLAN 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 3.0, GPS (A-GPS, Glonass), θύρα ακουστικών και υποδοχή micro-USB.

Στις λεπτομέρειες, λειτουργίες Cinemagraph και Smart Shoot ξεδιπλώνουν τις φωτογραφικές σου δυνατότητες ενώ Nokia Maps, Nokia Drive και Nokia City Lens είναι όλα διαθέσιμα. Όσον αφορά την αυτονομία προσφέρονται μέχρι 14.6 ώρες ομιλίας και 330 ώρες αναμονής.

Το Nokia Lumia 620 θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο σε τιμή περίπου 200€.




Σχόλια