Oppo Find 5, επίσημα με χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν


Οι Κινέζοι τρελαίνουν κόσμο και το Oppo Find 5 είναι πλέον επίσημο. Το smartphone για το οποίο ξέρουμε πολλά αρκετό καιρό πριν πλέον λανσάρεται και είναι ένα βήμα πάνω από τον ανταγωνισμό. Μεγάλη κουβέντα, όμως το πακέτο που προσφέρει είναι υπερπλήρες, προσφέροντας σχεδόν τα πάντα.

Το Oppo Find 5 διαθέτει 5άρα οθόνη ανάλυσης Full HD IPS (1920x1080pixels, 441ppi), τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 στο 1.5GHz, γραφικά Adreno 320 GPU και 2GB μνήμη RAM. Δυνατές επιδόσεις από ένα πλήρες hardware το οποίο ωστόσο ολοκληρώνεται με 13άρα κάμερα με αισθητήρα CMOS, για φωτεινότερα videos και φωτογραφίες και φυσικά εμπρόσθια στο 1.9MP. Ο τομέας της συνδεσιμότητας προσφέρει WiFi, NFC, GPS, DLNA, GSM/EDGE, 3G και HSPA+ ενώ το λειτουργικό δεν είναι άλλο από το Android Jelly Bean 4.1.


Αν και το hardware εντυπωσιάζει οι Κινέζοι έχουν δώσει έμφαση και στις λεπτομέρειες. Η συσκευή εξοπλίζεται με τεχνολογία Dirac HD για ποιοτικό ήχο, κάτι που βλέπουμε πρώτη φορά σε smartphone. Επιπλέον λεπτό σώμα και λιτός σχεδιασμός το κάνουν ακόμα πιο ποθητό. Ωστόσο, πίσω απ'όλα αυτά βρίσκεται η μπαταρία των 2.500mAh, που φροντίζει επαρκώς την τροφοδοσία των υποσυστημάτων.


To Οppo Find 5 θα κυκλοφορήσει σε πρώτη φάση στην Κίνα στις αρχές του 2013 και ύστερα στην Αμερική αλλά και πιθανότατα στην Ευρώπη, με τιμή $499.

Σχόλια