YouTube Capture app για εγγραφή και βελτίωση videos στο iOS


Το YouTube, όντας το δημοφιλέστερο site παρακολούθησης videos διαφόρων κατηγοριών, ετοίμασε και λανσάρει κάτι δικό του για το iOS οικοσύστημα. To Capture app είναι η εφαρμογή που θα αναλαμβάνει τα videos και όλες τις διαδικασίες που συσχετίζονται με αυτό.

Στην ουσία πρόκειται για ένα app εγγραφής video αλλά και κάτι παραπάνω. Οι δυνατότητες του δεν σταματούν εκεί αφού ο χρήστης μπορεί να κάνει επεξεργασία και φυσικά κοινοποίηση. Αισθητές βελτιώσεις που σίγουρα κάνουν το τελικό αποτέλεσμα καλύτερο, προσφέρει το Capture app, με τα ενσωματωμένα φίλτρα, τη δυνατότητα προσθήκης ήχου, το τριμάρισμα αλλά και την επιλογή σταθεροποίησης.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ευκολία ανεβάσματος στο YouTube και φυσικά την κοινοποίηση σε Facebook, Twitter, Google+ κάνουν το app απαραίτητο για όσους ασχολούνται με τη δημιουργία video ενώ είναι συμβατό και με αυτά που υπάρχουν στο Camera roll, κάνοντάς τα import. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store, διατίθεται δωρεάν και υποστηρίζεται από συσκευές με iOS 5.0 ή νεότερο.


Σχόλια