Phil Schiller: Το μέλλον της Apple δεν είναι τα φθηνά smartphones


Οι φήμες γύρω από το οικονομικότερο iPhone δίνουν και παίρνουν. Ο ξένος τύπος σχολάζει, κάνει εικασίες και προετοιμάζει το κοινό του για ένα πιο φθηνό και ίσως μικρότερο iPhone. Όλα αυτά όμως παίρνουν άλλη διάσταση μετά την συνέντευξη του Senior Vice President of Marketing της Apple τον Phil Schiller. Ο ίδιος απαντά επίσημα σε όλους, ωστόσο η εξήγηση των λεγομένων του θα μπορούσε να ερμηνευτεί διπλά.

Ο Phil Schiller ανέφερε πως: «το μέλλον της Apple δεν είναι τα φθηνά smartphones, παρ'όλο που στην Κίνα (εκεί που έλαβε και μέρος η συνέντευξη) αυτή η κατηγορία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής». Οι κουβέντες του σε πρώτη φάση μπορούν απόλυτα να διαψεύσουν όλες τις εικασίες και να δώσουν ένα τέλος σε όλο αυτό το σκηνικό.

Βλέποντας όμως πέρα από αυτό, με την λέξη «φθηνό» ο Phil Schiller θέλει να αφαιρέσει κάθε είδους υποψία για φθηνά υλικά και ό,τι συνεπάγεται αυτό. Όπως άλλωστε και στην περίπτωση του iPad mini. Μπορεί να είναι ένα μικρότερο και ελαφρώς οικονομικότερο iPad ωστόσο κατασκευαστικά δεν στερείται τίποτα. Άλλωστε η unibody κατασκευή, το μέταλλο περιμετρικά και η εξαιρετικά ακριβείς τεχνικές κατασκευής προσδίδουν κάθε άλλο παρά ένα φθηνό χαρακτήρα.

Το αν θα παρουσιαστεί το πολυαναμενόμενο... φθηνό, μικρότερο ή όπως αλλιώς θέλετε iPhone θα το δούμε μελλοντικά, πάντως οι κουβεντές του P.Schiller απορρίπτουν σίγουρα ένα Apple smartphone με τιμή απευθυνόμενη στην μεσαία κατηγορία.

Πηγή

Σχόλια