Sony Xperia Z, όλη η μαγεία σε ένα τηλέφωνο


Η Sony έκανε το θαύμα της και αυτό δεν είναι άλλο από το Xperia Z. Το νέο Android smartphone έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα, με μια συνολική εικόνα πιο ολοκληρωμένη από ποτέ. Το Xperia Z θυμίζει Sony, αφού η ποιότητα, η έμφαση στη λεπτομέρεια και η πίστη για τη δημιουργία ενός εξαίρετου προϊόντος εντοπίζονται στο νέο δημιούργημα.


Το Xperia Z διαπρέπει εξωτερικά χάρη στα ποιοτικά υλικά και την ιδιαίτερα προσεγμένη κατασκευή. Και οι δυο επιφάνειες της συσκευής αποτελούνται από θερμαινόμενο ανθεκτικό γυαλί ενώ έμφαση έχει δοθεί και στο power button, που βρίσκεται στο πλάι και αποτελείται από αλουμίνιο. Η ιαπωνική εταιρεία αποκαλεί Omni design, το συμμετρικό σχεδιασμό του, που χαρίζει μια πιο ποιοτική όψη συνοδευόμενη από όμορφες ανακλάσεις του περιβάλλοντος, χάρη στην επίστρωση OptiContrast. Εκτός αυτών όμως η Sony ανεβάζει τον πήχη κάνοντας τη συσκευή της αδιάβροχη. Με αντοχή σε βάθος ενός μέτρου (για 30 λεπτά) αλλά και στη σκόνη, μειώνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες βραχυκύκλωσης σε περίπτωση που έρθει σε επαφή με το υγρό στοιχείο.
Αν κοιτάξουμε όμως και λίγο παραπέρα, θα διαπιστώσουμε πως όλα τα παραπάνω είναι μόνο η πρώτη εικόνα, αντικρίζοντας κανείς το Xperia Z. Ρίχνοντας όμως μια ματιά και στα χαρακτηριστικά, βλέπουμε ένα πλούσιο εσωτερικό κόσμο με τετραπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη 5-ιντσών με τεχνολογία Bravia Engine 22GB RAM, κάμερα 13MP, Android 4.2 Jelly Bean και όλες τις τεχνολογίες που συναντάμε σε κάθε σοβαρό smartphone που σέβεται τον εαυτό του.






Σχόλια