Toshiba Qosmio X875, η νέα σειρά είναι εδώ

Η σειρά Qosmio της Toshiba είναι γνωστή σε όλους, όπως και οι δυνατότητές της. Αυτή τη φορά όμως έφτασε η στιγμή που το X770 θα υποδεχόναν το διάδοχό του και δεν είναι άλλος από το X875. Η εταιρεία αναβαθμίζει την πιο πλήρη κατηγορία της παρουσιάζοντας το νεότερο Qosmio laptop της, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των hardcore gamers.

Πιο συγκεκριμένα το Toshiba Qosmio X875 διαθέτει οθόνη 17.3-ιντσών, η οποία σαφώς είναι 3D ready για μεγαλύτερη απόλαυση στις ταινίες αλλά και στους τρισδιάστατους τίτλους παιχνιδιών. Στο εσωτερικό δεσπόζει η τρίτη γενιά Intel με τον Core i7 όπου σε συνδυασμό με έως και 32GB DDR3 μνήμης RAM, εκτοξεύουν τις επιδόσεις στα ύψη. Ένα laptop όμως που είναι φτιαγμένο εκτός των άλλων και για hardcore gaming δεν θα μπορούσε να μην εξοπλιζόταν με κορυφαίο υποσύστημα γραφικών. Έτσι, τα γραφικά παράγονται από την NVIDIA GeForce GTX 670M GPU που ενσωματώνει 3GB VRAM τεχνολογίας GDDR5.


Στα υπόλοιπα συναντάμε τέσσερα ηχεία μάρκας Harman Kardon, σώμα αλουμινίου, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και πληθώρα θυρών (2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 3D stereo webcam, a diamond-textured aluminum body, HDMI, Gigabit Ethernet και memory card slot). Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως για την καλύτερη απεικόνιση το 3D μοντέλο, διαθέτει το NVIDIA 3D Vision 2 Kit που αναλαμβάνει την απεικόνιση του τρισδιάστατου περιεχομένου.

Το Toshiba Qosmio X875 θα γίνει διαθέσιμο στις 3 Φεβρουαρίου και η τιμή του θα ξεκινά από τα $1480.

Σχόλια