Nokia 301, έξυπνο feature phone για όλους

Smartphone ή feature phone; H Nokia απαντά με το 301 που συνδυάζει τα οφέλη ενός έξυπνου κινητού  με τις ανέσεις ενός feature phone. Στην ουσία πρόκειται για ένα οικονομικό κινητό που απευθύνεται σ'αυτούς που δεν επιθυμούν να ξοδέψουν μια περιουσία αλλά θέλουν να παραμένουν δικτυωμένοι.

Τo Nokia 301 είναι εδώ και έρχεται με αριθμητικό πληκτρολόγιο που προσφέρει άνεση και ταχύτητα στο χειρισμό, ειδικά για αυτούς που δεν προτιμούν τις οθόνες αφής. Στα χαρακτηριστικά συναντάμε ένα πλήρες πακέτο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Οθόνη 2.4-ιντσών ΤFT QVGA, 256MB για τα αρχεία (επεκτάσιμα με microSD) και κάμερα με πανοραμική λήψη και τεχνολογίες από τα Lumia phones είναι στα εντός.

Στα συν προστίθενται οι επιλογές συνδεσιμότητας με 3.5G για ασύρματο internet εν κινήσει αλλά και οι εφαρμογές Facebook, eBuddy, WhatsApp και Twitter για απόλυτη επικοινωνία. Σαφώς και παρέχει δυνατότητα πρόσβασης στο email ενώ ως συσκευή θα διατεθεί σε ποικιλία χρωμάτων αλλά και δυο εκδόσεις (dual SIM ή απλή έκδοση). Τέλος, εξοπλίζεται με HD Voice, για καθαρό ήχο επικοινωνίας, αλλά και μπαταρία που προσφέρει έως και 39 μέρες αναμονής.

Το νέο Nokia 301 θα κυκλοφορήσει το επόμενο τρίμηνο στην τιμή των 65€, χωρίς φόρους.

Σχόλια