Vertu TI, απαράμιλλη πολυτέλεια στο Android


Κανείς δεν είχε σκεφτεί ότι η Vertu θα έμπαινε στο χώρο των touch smartphones, ωστόσο η ίδια ανατρέπει τα δεδομένα. Τίποτα δεν είναι απίθανο και η Vertu το ξέρει καλά, αφού παρουσιάζει το πρώτο πολυτελέστατο έξυπνο κινητό με οθόνη αφής. Tο Vertu TI είναι αυτό που αναζητά μια "πλούσια" συντροφιά, για να αναδείξει τον πολυτελή χαρακτήρα του αλλά και το Android εσωτερικό του.

Η νέα συσκευή της γνωστής εταιρείας έρχεται με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και κατασκευαστικές λεπτομέρειες χωρίς συμβιβασμούς. To Vertu TI έρχεται με σώμα κατασκευασμένο από τιτάνιο, που το καθιστά ανθεκτικό αλλά και πολυτελές. Η οθόνη του είναι ένα στάδιο πιο... σκληρή, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, αφού αποτελείται από κρύσταλλο ζαφειριού. Φυσικά ο σχεδιασμός είναι άκρως επιβλητικός με πινελιές που προσδίδουν ένα ξεχωριστό σύνολο. Ωστόσο, εκτός των πολυτελών μερών του, το Vertu TI προσφέρει και ποιοτικό ήχο καθώς η εταιρεία έχει συνεργαστεί με την Bang & Olufsen. Η ακουστική που παράγεται είτε από το ενσωματωμένο ηχείο είτε μέσω ακουστικών είναι κάτι παραπάνω από καλή, ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς.

Στα... γήινα χαρακτηριστικά, συναντάμε οθόνη 3.7-ιντσών (252ppi), dual-core επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 SoC στα 1.7GHz, 1GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο, πίσω κάμερα 8MP με διπλό LED flash και εμπρόσθια στο 1.3MP. Το λειτουργικό δεν είναι άλλο από το Android 4.0 με custom UI καθώς και υπηρεσίες της εταιρείας.


Όμως, το κάθε τι που φαίνεται αλλά είναι και καλό, δυστυχώς κοστίζει. Άλλωστε και η Vertu δεν φημίζεται για τις φθηνές υλοποιήσεις. Εν ολίγοις το νέο Vertu TI δεν είναι για όλους, αφού η τιμή του φτάνει τα 9.600$.

Σχόλια