Facebook News Feed με αλλαγές σύντομα


Το Facebook θέλει να γίνει καλύτερο και πιο ενδιαφέρον. Η εταιρεία σε εκδήλωση που πραγματοποίησε πέρασε αυτό το νόημα ενώ οι μελλοντικές κινήσεις της αφορούν το design της σελίδας. Μια αναδιαμόρφωση του δημοφιλούς δικτύου είναι στα άμεσα σχέδια, επικεντρώνοντας κυρίως στο περιεχόμενο.

Οι φωτογραφίες, τα βίντεο και ο ήχος μονοπωλούν το ενδιαφέρον και η Facebook το ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον. Έτσι, το redesign της Αρχικής Σελίδας (news feed) είναι αναπόφευκτο. Άλλωστε, παρουσιάστηκε το νέο σκεπτικό εμφάνισης το οποίο δίνει έμφαση στα σημαντικότερα γεγονότα και με τρόπο πιο ελκυστικό.

Στην ουσία, η Αρχική Σελίδα διαμορφώνεται έτσι ώστε να εμφανίζονται σε τέσσερις τομείς τα αυτά που αφορούν το χρήστη. Φίλοι, φωτογραφίες, μουσική και σελίδες είναι οι κατηγορίες που διαχωρίζουν το περιεχόμενο του Facebook για όλους. Έτσι, σε κάθε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις θα εμφανίζονται τα αντίστοιχα γεγονότα για πιο στοχευμένη και ενδιαφέρουσα πλοήγηση. Παράλληλα, η εμφάνιση θα επιτυγχάνεται με όμοιο τρόπο για να μην δημιουργείται «σύγχυση» μεταξύ των συσκευών χρήσης.

Το ανανεωμένο News Feed θα γίνει εμφανές στους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες ενώ όσοι επιθυμείτε μπορείτε να μπείτε στην λίστα αναμονής για να το δοκιμάσετε πρώτοι.

Σχόλια