Google Bay View, όνειρο... αληθινό;


Όλοι μας, λίγο–πολύ, κάνουμε όνειρα... το δικαιούμαστε άλλωστε! Με τη σειρά της η Google, κάνει και αυτή τα δικά της όνειρα για το πώς θέλει να είναι σχεδιαστικά, τα νέα της γραφεία. Έτσι, την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία παρουσίασε το αρχιτεκτονικό σχέδιο των κεντρικών της γραφείων.

Πρόκειται για μία μικρή πόλη 102.200 τετραγωνικών μέτρων περίπου, που θα εδρεύει στην άλλη πλευρά της πόλης από εκεί που είναι τα τωρινά γραφεία στο Mountain View της Καλιφόρνια. Χάρη στην υψηλή ανάλυση, που κυκλοφορεί το σχέδιο, δίνεται σε όλους μας η δυνατότητα να μπορέσουμε να το εξερευνήσουμε ώστε να πάρουμε μία γεύση από τα επόμενα γραφεία του αμερικανικού κολοσσού. Το όνομα του νέου συγκροτήματος εικάζεται να είναι το «Bay View».

Τα γραφεία της Google λοιπόν, πολύ πιθανό να διαφέρουν από τα υπόλοιπα, αφού ο χώρος όπως τον ονειρεύεται ο σχεδιαστής, θα θα μπορεί να προσφέρει και διάφορες δραστηριότητες στους υπαλλήλους-θαμώνες, όπως χώρους για τρέξιμο ή ποδηλασία, αλλά και μαθήματα yoga, ενώ θα έχουν φροντίσει και γι αυτούς που δεν θα θέλουν να «ξεκολλήσουν» από εκεί, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να στήσουν τη σκηνή τους και να μείνουν εκεί το βράδυ! Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να πραγματοποιηθεί το «όνειρο»!

by Natasa Mpil

Σχόλια