Google X Phone, αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά του;


Οι φήμες γύρω από το νέο Google smartphone συνεχίζονται και νέες πληροφορίες μας δίνουν μια πρώτη εικόνα για τα χαρακτηριστικά του. Mε κωδική ονομασία «X Phone» και την Motorola να αναλαμβάνει το κατασκευαστικό μέρος, το νέο flagship της Google αναμένεται για τον Μάϊο, πιθανώς στο Google I/O 2013.

Εκτός αυτού όμως πρόσφατες αναφορές ισχυρίζονται πως η συσκευή θα διαθέτει εύκαμπτη οθόνη, ισχυρή κάμερα αλλά και επαναστατικό software υλικό. Αν και δεν υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής, τα χαρακτηριστικά παραμένουν άγνωστα αλλά όχι όσο νομίζουμε. Με το Nexus 4 να πουλάει τρελά λόγω τιμής και χαρακτηριστικών, η Google αυτή τη φορά ετοιμάζεται για κάτι πιο ξεχωριστό. Θέλοντας να κάνει τη διαφορά, η εταιρεία του Mountain View αλλά και λόγω των έντονων φημών όλα οδηγούν σε κάτι που ίσως να είναι ένα βήμα πάνω από τον ανταγωνισμό.

Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με το Android World, το smartphone θα διαθέτει οθόνη 4.7-ιντσών Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra 4i καθώς και κάμερα 16-megapixel. Εκτός των παραπάνω χαρακτηριστικών, η συσκευή θα περιλαμβάνει -ομολογουμένως- την πιο πρόσφατη έκδοση του Android, την Key Lime Pie ενώ στο εμπρόσθιο μέρος θα συνυπάρχει και κάμερα των 5MP, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα. Όσον αφορά τις διαστάσεις το X Phone πιθανολογείται να είναι ελαφρώς λεπτότερο από το RAZR MAXX HD της Motorola που αποτελεί και την πιο πληρη επιλογή.

Η Google μπορεί και θέλει όσο κανείς άλλος να μας εντυπωσιάσει. Το αν θα το καταφέρει θα το δούμε τις επόμενες εβδομάδες σε πιθανά leaks αλλιώς τον Mάϊο, στο προγραμματισμένο ραντεβού της.


Σχόλια