Samsung Galaxy S4, ξεπερνά κάθε άλλο Android σε επιδόσεις


Για το Galaxy S4 δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι ότι πιο πρόσφατο έχει προσφέρει η Samsung στο κόσμο του Android και όλα φανερώνουν πως πρόκειται για μια συσκευή με τεράστιες δυνατότητες.

Mε τον πρωταγωνιστή του hardware τον Exynos 5 Octa (στο GT-I9500), το τέταρτο Galaxy S δείχνει τα δόντια του ανεβάζοντας παράλληλα τον πήχη. Ωστόσο, αν και επεξεργαστής αυτή τη στιγμή θα υπάρχει μόνο στο S4το ποσοστό με αυτό το setup δεν θα ξεπερνά το 30% των κομματιών. Αυτό γιατί η πλειοψηφία θα εξοπλίζεται με τον τετραπύρηνο Snapdragon 600 (στο GT-I9505) και μάλιστα σύμφωνα με αναφορές θα καλύπτει το υπόλοιπο 70%.

Παρ'όλη τη σύγχυση με τους επεξεργαστές όμως, τα πράγματα φαίνονται ιδιαίτερα καλά για το ολοκαίνουργιο Galaxy S4. Οι επεξεργαστές παρέχουν ιδιαίτερα αυξημένες επιδόσεις κάνοντας τη συσκευή να βρίσκεται την κορυφή, όταν πρόκειται να συγκριθεί με τα flagships της αγοράς. Έτσι, σε εφαρμογές «δυναμομετρήσεων» όπως το GeekBench κτλ., η κορεάτικη συσκευή αφήνει ότι νέο κυκλοφορεί σε υποδεέστερη θέση.

Σ'αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως ο Snapdragon 600 παίζει στο 1.9Ghz, πράγμα που σημαίνει 200Mhz παραπάνω από το HTC One (που διαθέτει τον ίδιο), αλλά και ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις, κάτι που ισχύει. Παρακάτω ακολουθούν και τα σχετικά συγκριτικά που δείχνουν το Samsung Galaxy S4 να βρίσκεται στην πρώτη θέση ανεξαρτήτως cpu, τα συμπεράσματα δικά σας!


Σχόλια