iPhone 5S, με βελτιωμένη κάμερα σε ανάλυση και όχι μόνο


Προσωπικά θεωρώ πως το ενδιαφέρον για το iPhone και γενικά το όλο σκηνικό για το δημιούργημα της Apple έχει μειωθεί. Μετά την αισθητή απογοήτευση, με το λανσάρισμα του iPhone 5, αναμφίβολα όλοι θέλουν κάτι νέο.

Η εταιρεία που έφερε τα πάνω κάτω στην κατηγορία των smartphones, πρέπει να κάνει κάτι για να αναθερμανθεί το σκηνικό. Άλλωστε οι υπόλοιπες κατασκευάστριες του χώρου προσφέρουν σοβαρές επιλογές και σίγουρα ανώτερες από το τωρινό iPhone.Έτσι λοιπόν οι φήμες αυτή τη φορά... "ανυπομονούν" για το iPhone 5S, που σίγουρα θα έρθει αναβαθμισμένο ενώ όλοι θέλουν να είναι και στην πραγματικότητα ανταγωνιστικό.

Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες η νέα συσκευή θα φέρει αναβαθμισμένη κάμερα, όσον αφορά την ανάλυση και όχι μόνο. Δηλαδή 12MP αλλά και βελτιωμένες ικανότητες σε φωτογραφίες που θα λαμβάνονται κάτω από συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι αυτό που προς το παρόν μαθαίνουμε για το "5S". Καλώς ή κακώς πρόκειται για μια πληροφορία που σιγά σιγά μας κάνει να συνθέτουμε το νέο Apple smartphone, τουλάχιστον νοητά. Το κατά πόσο θα μας εκπλήξει η νέα συσκευή είναι άγνωστο ωστόσο περισσότερα θα μάθουμε το επόμενο διάστημα. Τέλος, αξίζει να πούμε πως το ανανεωμένο iPhone εικάζεται να παρουσιαστεί το καλοκαίρι ενώ θα υπάρξουν και περισσότερες χρωματικές εκδόσεις.

Σχόλια